NEW YEAR ❤ NEW YOU LIFE COACHING & INTUITIVE WRITING TRAJECT

NEW YEAR NEW YOU
LIFE COACHING & INTUITIVE WRITING
TRAJECT

Einde-jaars-dip of een never ending winter moeheid? Het gevoel en de behoefte hebben naar een diepe winterslaap terwijl het nieuwe jaar nog niet eens is begonnen. Herkenbaar?

Start het nieuwe jaar met een heldere focus welke van binnenuit wordt gericht. Neem positieve leerervaringen uit het vorige jaar mee en leer los te laten wat jou niet meer versterkt.

Je staat op het punt van transitie of misschien zit je er wel midden in. Wij hebben allemaal krachtbronnen in ons waar we mee verbonden zijn. Echter kunnen de uitdagingen van het leven ons laten voelen alsof het ooit zo passioneel brandend vuur is uitgebrand. Het (terug)vinden van jouw vlam en de bron die het aanwakkert zijn cruciaal bij het vinden van de weg naar een gebalanceerd leven.

Kom tot dieper inzicht in jouzelf met alle krachtbronnen en valkuilen die jij bezit. Gebruik deze kennis als brandstof voor een gebalanceerd en evenwichtig leven. Door dit pad te delen en inzicht te krijgen over jouw patronen en vermogen maak je deze weg helder en gericht.

Met de kracht van poëzie en intuïtie gaan wij op een authentieke manier aan het werk. Een kritische blik op jouw persoonlijke en zakelijke situatie om verzwakkende patronen te ontleden en de tools om deze te doorbreken. Dit zal je helpen helderheid te creëren en focus te krijgen op hoe weer in balans te komen en te blijven.

Mindfulness tools, ademhalingsoefeningen en meditatie technieken zullen hand in hand gaan met schrijf oefeningen en meer.

Dit zal je helpen helderheid te creëren en focus te krijgen op hoe weer in balans te komen en te blijven.

In het New Year New You traject bundelen life coach Rosa Winkel en intuïtief schrijfster Joni Jones Siahailatua (Poet Jones) hun krachten in de vorm van vier waardevolle workshops. Met als doel je te laten verbinden met jouw innerlijke krachtbron.

Dit doen wij in een intieme kleine groep op:

Donderdag avond van 19.30 – 21.30u
Data: 3,10,17 en 24 januari
Kosten €199,- voor 4 weken

Take the journey

Nog maar 7 plekken beschikbaar!